Moi, olen toimittaja Paula Harmaala. Testailen kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitä kulloinkin kohdalle osuu ja sattuu kiinnostamaan. Kohtuullisen ennakkoluulottomasti sitä kaikenlaista on tultu kokeiltua. Näistä lähtökohdista syntyi tämä blogi, sillä sen verran monta kertaa olen kuullut ne kuuluisat kolme sanaa: kerro miten meni.

Ja minähän kerron.

Elämässäni on ollut jo muutaman vuoden meneillään henkilökohtainen ikuisuusprojekti, jossa pyrin edistämään hyvinvointia kaikilla elämän alueilla 360°.

Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteita ovat muun muassa kauneus, terveys, hyvä olo, arjen sujuvuus, ihmissuhteet, itsensä kehittäminen, tekniikka, talous ja tietenkin se, että on kivaa. Kaikki sellainen, joka jollakin tavalla parantaa elämää on mun juttu. Joskus se voi olla ratkaisu ongelmaan tai sitten jotain aivan uutta.

Blogissa olevat näkemykset edustavat omakohtaista kokemusta ja taitojeni mukaan muodostettua käsitystä asioista. Toimittajamaiseen tapaan haastattelen välillä asiantuntijoita juttuihini liittyen, sillä tunnetusti heiltä kuulee ne parhaat jutut. Toivottavasti viihdyt matkassa!

Jos tiedossasi on aihe, mistä minun kannattaisi tehdä juttua, laita viestiä. 

 

Yhteydenotot ja yhteistyöehdotukset:

toimittajatestasi (a) gmail.com